Over BVFrank

Beton zit in ons DNA

Wij werken al meer dan 25 jaar in de vochtwering en betonreparatie. In die jaren hebben we veel expertise opgebouwd. Wij herkennen veel oorzaken, kennen de gevolgen en bieden je doelgerichte oplossingen.

Onze medewerkers

Frank de Bruijn

Eigenaar

Bekijk biografie
Wilco Kieviet

Projectleider

Bekijk biografie
Nicole van Houwelingen

Sales manager

Bekijk biografie
Frank de Bruijn

Frank is opgegroeid in en met de injectiewereld. Vanaf zijn twaalfde werkte hij al in het bedrijf van zijn vader, Injection Nederland. Na het afronden van zijn MTS-opleiding procestechniek werkte hij in een chemische fabriek, waarna hij verder is gegaan met de HBO-opleiding milieukunde. Na de succesvolle afronding daarvan stapte hij fulltime in de wereld van vochtwering en betonreparatie. Eerst in het bedrijf van zijn vader en daarna als partner bij de B&W-groep. In 2013 heeft hij als ondernemer (geregistreerd betononderhoudsdeskundige) BVFrank opgericht.

Inmiddels is hij een bekend gezicht in de bouwsector én in de particuliere markt. Zijn goede inschattingsvermogen en zijn interesse in mensen blijken een prima aanvulling te zijn op zijn technische kennis en ervaring. Frank houdt van de wereld die hem al meer dan 25 jaar bekend is: de wereld van beton en vocht. Zijn liefde voor het water gaat verder dan alleen het oplossen van vochtproblemen. Hij woont op een woonboot, zeilt en vaart graag met zijn rib.

Bel Frank op +31 (0) 6 23 06 21 91 of mail op frank@bvfrank.nl. 

Waarom doen mensen graag zaken met Frank
 • Zijn eerlijkheid. Hij is recht door zee en komt altijd afspraken na.
 • Hij regelt en organiseert, het liefst vandaag nog.
 • Zijn persoonlijke benadering en contactuele vaardigheden zijn een pre.
 • Idem zijn scherpe zintuigen en zijn goede geheugen.
 • Hij is nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen en techniek.
 • Een 24/7 mentaliteit is een voorwaarde voor succes.
 • Oprechte liefde voor het vak is in feite de basis.
Wilco Kieviet

Wilco begon zijn carrière als timmerman en is daarna overgestapt naar de beton- en kelderbouw; eerst als technisch tekenaar en later als projectleider. Voordat hij BVFrank kwam versterken, heeft hij 17 jaar bij MBS gewerkt.

Sinds 1 oktober 2019 is Wilco projectleider en bedrijfsleider bij BVFrank. Zijn taken zijn onder meer werk opnemen, planning maken, mensen aansturen en contact onderhouden met klanten. In de praktijk betekent dit dagelijks contact en veelvuldig overleg met Frank. Wilco is hiermee min of meer de rechterhand geworden van Frank bij het runnen van het bedrijf.

Wij zijn trots op het feit dat Wilco naast zijn dagelijkse werk bij BVFrank al 15 jaar vrijwillige brandweerman is bij de veiligheidsregio Utrecht.

Wilco is rustig van aard en gezellig in de omgang. In zijn vrije tijd is hij graag aan het golfen, of gaat hij lekker toeren op de motor.

Bel Wilco op +31 (0) 6 16 12 2800 of mail op wilco@bvfrank.nl. 

Waarom doen mensen graag zaken met Wilco
 • Hij bewaart rust, ook bij grote drukte.
 • Problemen gaat hij niet uit de weg: hij komt met oplossingen.
 • Hij is prettig in de omgang.
 • Hij werkt gestructureerd en efficiënt.
 • Duidelijkheid in communicatie met klanten en collega's is een van zijn sterke punten.
Nicole van Houwelingen

Nicole is al ruim 20 jaar actief in de bouwwereld en na een aantal omzwervingen is ze per 1 december 2022 als sales manager gestart bij BVFrank.

Nicole werkt vooral voor grotere aannemers en zorgt voor de vertaalslag tussen de wensen van de klant en de oplossingen van BVFrank. Ze houdt zich ook bezig met relatiebeheer en is het gezicht naar de aannemers toe.

“BVFrank is een ontzettend mooi bedrijf. Hier kan ik mijn passie voor het vak echt kwijt”, zegt ze.

In haar vrije tijd brengt zij veel tijd door met haar hond Snuf en geniet ze enorm van koken, samen met haar zoon. Samen proberen ze nieuwe recepten uit, en die ‘verpittigen’ ze naar hun eigen smaak.

Bel Nicole op +31 (0) 6 29 43 32 35 of mail op nicole@bvfrank.nl.

Waarom doen mensen graag zaken met Nicole
 • Ze beschikt over veel technische kennis.
 • Ze is een aanpakker met als kenmerken zelfstandigheid en ondernemingslust.
 • Ze zet door tot er een oplossing is gevonden.
 • Werken met mensen en verbindend optreden is haar passie.
 • Ze is een echt gevoelsmens.
 • Haar motto: “You ain’t fully dressed if you don’t wear a smile!”

Zit je nog met vragen?

Dat begrijpen we. Voor veel mensen komt betonschade niet vaak voor. Kijk gerust eens tussen onze veelgestelde vragen. Staat je vraag daar niet tussen, bel ons dan even.