Projecten

Assen heeft nu ook een echte tunnel en hij is prachtig

Assen heeft nu ook een echte tunnel en hij is prachtig


Trots vanwege de nieuwe autotunnel in Assen Ruim twee jaar is er aan gewerkt, de ruim driehonderd meter lange Overcingeltunnel, die over een lengte van 170 meter ook echt een tunnel is. Er bovenop ligt het nieuwe stationsplein van Assen, dat nog afgemaakt moet worden. De nieuwe ondergrondse noord-zuid-verbinding is bijna klaar, zo bleek vanmiddag bij de perspresentatie, op wat lekken in de tunnelwand na.

Grondinjectie Valkenswaard

Grondinjectie Valkenswaard


Deze grondinjectie in Valkenswaard was ten behoeve van de uitbreiding van het zwembad. Ook dit bleek weer een lastige grondinjectie door de grondsamenstelling. Ook hier is een goed en gedegen grondonderzoek gedaan. En met veel zorg en zorgvuldigheid is de grond geïnjecteerd. 

Stabilisatie Weert

Stabilisatie Weert


Deze stabilisatie in Weert was ten behoeve van de uitbouw van een school. Het bleek moeilijk te injecteren grond maar het zou mogelijk zijn. 

Rivierstaete in Amsterdam

Rivierstaete in Amsterdam


Zoals u ziet hebben wij hier eigenlijk alle vormen van betonreparatie uitgevoerd.

We hebben traptreden gerepareerd en met spoed de vloer voor de tegelzetter genivelleerd. Ook hebben we het plafond vlak gemaakt voor het plaatsen van de plafondplaten. Sparingen dichtgezet en uitstekende delen hebben we weggeslepen.

Ziekenhuis Zoetermeer

Ziekenhuis Zoetermeer


Wij hebben koolstoflamellen geplakt in het Ziekenhuis ter Zoetermeer. Dit was nodig omdat er een sparing was geboord en er bleek uit berekening dat er een extra vesteviging nodig was. 

Lekkage aansluiting frame verholpen

Lekkage aansluiting frame verholpen


De lichtinval in deze fitness ruimte wordt geregeld via een raam in het zwembad. Het raam is geplast in een Roestvaststaal frame.
Tijdens het vullen van de laaste 20 centimeter van het blad ontstond er toch een hele kleine lekkage tussen de aansluiting stalen frame zwembad.
Deze lekkage is afgedicht door middel van injecteren.

Lekkage Amsterdam pand

Lekkage Amsterdam pand


Een schitterend gerenoveerd pand in Amsterdam met een souterrain. Om de draagmuur op te vangen is er een staalconstructie gemaakt en heeft de aannemer een balk in de vloer gemaakt. Over de constructie was niet goed nagedacht. Het hout en plastic was nog aanwezig en het geheel was opgevuld met een betonmortel. Na heftige regen stond deze kelder blank. 

Vloer / wand reparatie

Vloer / wand reparatie


In een waterbouwkundig laboratorium bleek na de eerste proef dat de aansluiting vloer wand watervoerend was.
In overleg met de opdrachtgever is de aansluiting opgeruwd en voorzien van een epoxy primer. Hierna is met een R3 minerale Pcc mortel een plint gesmeerd. Op deze wijze was er snel een waterdichte constructie door BVFrank

Lakkage monumentale pand te Hoorn

Lakkage monumentale pand te Hoorn


Het monumentale pand "Foreestenhuis" te Hoorn wordt gerenoveerd. De lekkage in de kelder van dit pand was al lang een probleem. BVFrank heeft op basis van het advies bovengenoemde lekkage in overleg met de aannemer en de architect mogen afdichten. Het betrof hier een lekkage van de aansluiting vloer wand de (kim)

Lekkage na kelder renovatie

Lekkage na kelder renovatie


De renovatie was klaar, maar de huiseigenaar kwam erachter dat de aansluiting vloer wand (kim) watervoerend was. Dit probleem is door middel van injecteren opgelost.

Vochtdoorslag bij een aansluiting vloer wand parkeergarage

Vochtdoorslag bij een aansluiting vloer wand parkeergarage


Na de bouw in de winter van dit woningcomplex bleek in de zomer erna dat de aansluiting vloer wand lekkage vertoonde. Vraag naar de mogelijkheden om dit soort situaties op te lossen.

Doorslaand vocht

Doorslaand vocht


Een vervelend probleem, maar prima op te lossen. Door het injecteren van de buitenmuur kan het vocht niet meer naar binnendringen. 

Balkon lekkage particulier

Balkon lekkage particulier


Deze huiseigenaar werd geconfronteerd met een lekkage via dilatatie in het balkon. Deze lekkage werd zichtbaar nadat de buurman zijn balkon volledig had gerepareerd en de onderzijde had gestukt.

Maeslantkering

Maeslantkering


Als mede-aandeelhouder van de BW-groep, heeft Frank het afdichten van damwandlekkages en de aansluiting damwand betonvloer verzorgd voor de Maeslantkering.

Rabobank Nederland

Rabobank Nederland


Als mede-aandeelhouder van de BW-groep, heeft Frank constructieve en waterwerende grond- en bodeminjecties verzorgd, scheuren in het plafond constructief verlijmd en diepwanden afgedicht voor Rabobank Nederland in Utrecht.

Noord/Zuidlijn

Noord/Zuidlijn


Als mede-aandeelhouder van de BW-groep, heeft Frank voegen en alle lekkages in de wanden van de diverse stations afgedicht voor de Noord/Zuidlijn.

HSL

HSL


Als mede-aandeelhouder van de BW-groep, heeft Frank diverse lekkages in de tunnels onder het Groene Hart afgedicht ten behoeve van de Hogesnelheidslijn.

Schroot kraan

Schroot kraan


Deze schroot kraan met een gewicht van 550 ton is over het water vervoerd naar zijn locatie. Tijdens dit transport over het water is men in zwaar weer terechtgekomen. Hierdoor is er in de betonnen ballast blokken scheurvorming onstaan. Ook was er wat schade aan de verf en de hoeken van het ballastblok.

Kelder in Amsterdam

Kelder in Amsterdam


Het afdichten van scheuren

Funderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel Amsterdam


Het betreft hier een funderingsherstel waarbij de klant meteen heeft gekozen voor een kelder onder de woning.

Doorbraak in kelder

Doorbraak in kelder


Tussen twee gebouwen moest een doorbraak in de kelder worden gemaakt voor het ventilatie systeem voor het te maken 50 meter bad in de kelder.

Funderingsherstel middels tafelconstructie

Funderingsherstel middels tafelconstructie


Bij funderingsherstel is er gebruik gemaakt van een tafelconstructie.